Poze Celadrin™ Extract Forte 60 cps

  • Poze Celadrin™ Extract Forte 60 cps
  • Poze Celadrin™ Extract Forte 60 cps
     


Celadrin™ Extract Forte 60 cps

SKU: CEF 15

Preț: 66 RON

Prețul nu include cheltuielile de livrare.

Contribuie la protecția și mobilitatea articulațiilor și a coloanei vertebrale!

Celadrin™ este un preparat 100% natural, protejat de brevet, respectat si apreciat atât în România, cât si la nivel mondial. Drept dovadă, Celadrin™ este partenerul Federaţiei Internaţionale de Medicină Sportivă, federaţie afiliată la Comitetul Olimpic Internaţional. Suntem onoraţi să le fim alături!

  • Conţine o formulă brevetată, cercetată ştiinţific pe parcursul a 15 ani.
  • Contribuie la reducerea disconfortului articular, muscular și la nivelul coloanei vertebrale.
  • Ajută la formarea normală a lichidului sinovial şi a colagenului.
  • Eficienţă demonstrată clinic. Celadrin™ are studii clinice publicate în reviste medicale prestigioase, precum The Journal of Rheumatology – revistă de referință în domeniul reumatologiei la nivel mondial sau Journal of Strength and Conditioning Research.
  • Luat conform modului de utilizare din prospect, nu are reacţii adverse sau efecte secundare. Nu afectează inima, ficatul, stomacul; permis diabeticilor, cardiacilor, persoanelor care iau anticoagulante etc.
  • Fabricat respectând standardele GMP (Good Manufacturing Practices) – garanția calității.

*Față de formula anterioară, Celadrin™ Extract Forte are acum o formulă optimizată a substanței active. -PREZENTARE GENERALĂ: -Celadrin™Extract Forte este un complex revoluţionar inovativ de acizi grași nesaturați din uleiuri cetilate, conceput în așa fel încât să sprijine în mod efficient sănătatea și mobilitatea articulaţiilor. -Produsul funcţionează pe baza unui principiu complet diferit faţă de preparatele cu conţinut de sulfat de glucozamină și condroitină, care alimentează celulele cartilajelor articulaţiilor printr-un proces îndelungat, de ordinul săptămânilor. -În schimb, efectul Celadrinului™ este vizibil în decurs de câteva zile de la începerea administrării sale. -Preparatul Celadrin™ se prezintă sub formă de capsule. Acestea generează un efect de absorbție mai rapid, se absorb eficient din tractul digestiv și pătrund ușor în celulele ţesuturilor ţintă unde au un efect mult mai rapid decât preparatele sub formă de tablete destinate articulaţiilor. -Un ţesut ţintă este, de exemplu, articulaţia umflată a genunchiului, un ligament vătămat sau un mușchi dureros. Celadrin™ asigură umectarea (lubrifierea) permanentă a cartilajului articulaţiilor. -ACȚIUNI: -Se recomandă administrarea preparatului în următoarele cazuri, ca adjuvant : - pentru sprijinirea mobilităţiii și sănătăţii articulaţiilor - în cazul durerilor și inflamațiilor articulare - în cazul durerilor de spate și de mușchi - în cazul vătămării ligamentelor și a tendoanelor - după accidente și leziuni provocate de practicarea sporturilor. -MOD DE PREZENTARE: -Flacon cu 60 de capsule vegetale a 694 mg (greutate netă 41,64 g). -MOD DE ADMINISTRARE: -Intern, o capsulă dimineața și o capsulă seara, în timpul mesei. În situații deosebite sau dacă se dorește o ameliorare mai rapidă, se poate mări doza la 3 capsule pe zi (mai ales pentru articulația genunchiului) sau la 4 capsule pe zi (mai ales pentru articulația șoldului). -COMPOZIȚIE: -Celadrin™ 100% vegetal (brevet SUA, formulă unică, bazată pe extracte 100% vegetale din uleiuri cetilate), maltodextrină, gumă arabică (emulsifiant), capsulă (hidroxipropilmetilceluloză, oxid de titan), vitamina C (ascorbat de sodiu), stearat de magneziu și dioxid de siliciu (agenți antiaglomeranți). -CONTRAINDICAȚII: -Nu se administrează copiilor cu vârsta de până la 3 ani, femeilor însărcinate sau care alaptează, precum și persoanelor cu intoleranță individuală la oricare dintre componentele preparatului. Administrat conform modului de utilizare din prospect, acest preparat natural nu are reacții adverse sau efecte secundare. -CONDIȚII DE PĂSTRARE: -A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat. -Termen de valabilitate: 2 ani de la data fabricării.

Producător: BIOPOL GN SRO, Praga, Cehia, divizia europeană a Pharma United Inc., Ontario, Canada.

Detinator notificare & Distribuitor unic:

SC GOOD DAYS THERAPY SRL0729 100 141 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 09:00-19.00

 

Tag-uri:Detalii produs


Categorie: Afectiuni osoase si reumatism

Cod produs - SKU: CEF 15


  
  


  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei să fii informat prin email despre reduceri, promoții și noutăți?

  


  

Mărturiile clienților

 

Acest suc din Aronia mi se pare deosebit de puternic... Gustul, culoarea, consistenta ma duc cu gandul la ceva natural si viguros, aproape...

Daniel Dume, București

Vezi mai multe marturii