Poze Pastura 100 g Api Vitalis

     
Pin It


Pastura 100 g Api Vitalis

Cod: APS110

Preț: 58 RON

Prețul nu include cheltuielile de livrare.

Pastura, numita si "Painea albinelor", este polen fermentat de catre albine, in conditiile naturale ale stupului. Polenul este adus in stup si este introdus in celula fagurelui impreuna cu mierea si enzimele proprii ale albinelor. In final, celula este sigilata cu ceara. Aici, sub influenta substantelor adaugate de albine, a microorganismelor, a temperaturii si umiditatii ridicate din stup, polenul trece printr-o serie de transformari biochimice si modificari structurale, transformandu-se, dupa 3 luni de fermentare naturala, in Pastura.
-Recomandari: -Principala recomandare a pasturii este in cazul persoanelor care sufera de afectiuni din zona tubului digestiv. Pastura are un gust dulce-acrisor, datorita fermentatiei specifice si este mai eficienta decat polenul in afectiunile legate de ficat si functionarea lui.
-Compozitie: -Pastura - Painea Albinelor este un produs natural, cu insusiri mult mai valoroase decat ale polenului, datorita continutului mai mare in zaharuri simple, vitamina K, enzime si aminoacizi, precum si a aciditatii sporite ce o face usor asimilabila. Fata de polen, valoarea nutritiva si antibiotica este de 3 ori mai mare. Pastura contine si un factor anti-anemic. Continutul foarte ridicat de seleniu ajuta la detoxifierea organismului.
-Pastrare: -se pastreaza in recipiente inchise la frigider.

0729 100 141 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 09:00-19.00

 


Detalii produs


Categorie: Afectiuni ale ficatului

Producător: Api Vitalis

Cod produs (SKU): APS110


Adauga un comentariu:

  •  

Produse similare