Descriere
100% naturală* Fără zahăr Fără conservanți
Cantitate: 120 g net ±3% + 20% Gratis
Scorușul negru (Aronia melanocarpa) este un arbust din familia Rosacee ale cărui fructe sunt mici bobițe de culoare violet-neagră cu un gust specific amărui și astringent. Fructele provin dintr-o zonă agricolă curată ecologic, au fost culese manual, depozitate cu grijă, ulterior presate la rece și uscate în jet de aer cald, apoi măcinate foarte fin la turație redusă. Pudra de aronia are o uriașă capactitate antioxidantă – CARO (Capacitate de Absorbție a Radicalilor de Oxigen) de 4738 μmol TE/100 g – mulțumită concentrației polifenolilor (procianidini, antocianini și acizi fenolici) din tescovină, cu 60% mai mare decât în fruct. Conține pectină, taninuri, vitamina C, vitamina B, potasiu, calciu, magneziu, fier, cupru, mangan, molibden, cobalt, iod și fluor, precum și fibre alimentare ce reglează colesterolul, sucul gastric și tranzitul intestinal și ajută în combaterea diabetului, obezității, aterosclerozei, bolilor de inimă, cancerului la colon și colorectal.
Ingrediente: 100% pudră din fructe de aronia (fragmente de coajă, pulpă și sâmburi).
Informații nutriționale :
Compuși fenolici 31-63 g/kg
Procianidini 24-129 g/kg
Antocianini 11,9-19,5 g/kg
Acizi fenolici 0,72-0,82 g/kg
Zahăr total 84 g/kg
Antioxidanți (activitate) 240-600 mmol/kg
Utilizare: dizolvată în apă fierbinte (max. 70°C) sau lapte cald. Băutura obținută are o culoare puternică violetă, gust acrișor, e astringentă și cu aromă de migdale. Excelentă în combinație cu iaurturi, creme, înghețate, șerbeturi etc.
Produsul nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. Se va păstra la loc răcoros și umbrit, în punga originală închisă sau în incinte cu capac pentru menținerea aromei originale.
AFLA MAI MULTE DESPRE ARONIA SI BENEFICIILE SALE AICI