Antocianini in endocrinologie: studii stiintifice

Antocianini si sistemul endocrin

Proprietatile deosebite medicale (prevenire, tratament, vindecare) ale fructelor si produselor din Aronia melanocarpa sunt legate de concentratia ridicata de antocianini si procianidini. De aceea cunoasterea diverselor utilizari si cercetari medicale (vezi aici) a antocianinilor extrasi din alte diferite fructe sau legume pot sa largeasca orizontul actual de folosire a produselor din Aronia melanocarpa. Cele peste 100 de articole stiintifice de aici incearca sa aduca in fata specialistilor endocrinologi realizarile in domeniu in ultimii ani pe baza folosirii antocianinilor.

Rezumatul si linkul catre 117 articole stiintifice de aici care fac referire la utilizarea antocianinilor (sau derivati ai acestora) la studierea efectelor medicale aferente sistemului endocrin (pancreas, thymus, tiroida, splina, endocrin, testicule si obezitate) completeaza bibliografia referitoare la utilizarea produselor din Aronia melanocarpa.

  
  


  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei să fii informat prin email despre reduceri, promoții și noutăți?

  


  

Mărturiile clienților

 

Acest suc din Aronia mi se pare deosebit de puternic... Gustul, culoarea, consistenta ma duc cu gandul la ceva natural si viguros, aproape...

Daniel Dume, București

Vezi mai multe marturii