BLOG

EFECTELE SOARELUI ASUPRA PIELII

 

Cauza majoră a ridurilor, îmbătrânirii premature a pielii, melasmei, decolorării pielii, uscării excesive şi a cancerului de piele este soarele şi cu cât înaintăm în vârstă cu atât se văd mai mult efectele nocive ale soarelui.

Înainte să învăţăm cum să ne protejăm de soare o să vă explic ce impact are el asupra pielii noastre. Este evident că într-o zi însorită razele solare sunt prezente, dar şi într-o zi noroasă, când soarele nu se vede, razele solare sunt prezente şi sunt dăunătoare. ....(mai mult)

Bolile cardiovasculare si riscurile lor

 

O trime din decesele inregistrate anual in lume sunt asociate cu bolile cardiovasculare. Mai mult de 17 milioane de oameni mor anual...(mai mult)

Alege produse bio pentru sanatatea ta

 

Ne place sa fim activi, ne place sa descoperim, sa progresam, insa de multe ori, in iuresul de zi cu zi, uitam de lucrurile elementare, de natura. Desi facem parte integranta din ea, totusi de multe stam departe de ea, iar acest lucru nu ne aduce decat probleme, in primul rand pentru sanatate. Asa ca folosim tot felul de medicamente si chimicale pentru a ne reveni de pe urma toxicitatii, a stresului zilnic, a vietii fara momente de ragaz..(mai mult)

 

Mentine-ti sanatatea cu produse bio

 

Cu siguranta ca produsele bio sunt preferate de orice consumator care isi permite sa dea ceva mai multi bani pentru a se asigura ca organismul sau primeste cele mai bune nutrimente si o ingrijire naturala. In ce priveste alimentatia, de multe ori suntem nemultumiti de produsele pe care le gasim pe piata. Multe produse sunt tratate cu diversi hormoni sau au in compozitie conservanti, coloranti si alte ingrediente care nu fac bine organismului.(mai mult)

Produse naturale pentru sanatatea bebelusilor

 

Cand vine vorba despre sanatate, si in special sanatatea bebelusilor, orice mama va face tot posibilul sa ofere cele mai bune si naturale lucruri copilului sau. Una dintre problemele pe care le dezvolta cei mici in primele luni ale vietii este si acneea bebeluslui, o afectiune care se manifesta la peste 20% dintre nou-nascuti. Aceasta afectiune se manifesta prin aparitia unor cosuri pe pielea micutului care pot ramane pana in jurul implinirii a 6 luni de viata.(mai mult)

Alegerea produselor naturale pentru bebelusi

 

Trecem fara indoiala peste o perioada in care revenirea la natura si produse care detin amprenta elementelor naturale, atat cele alimentare, cat si cele de larg consum, sunt cautate din ce in ce mai mult de catre cumparatori. In mod deosebit, pentru noii nascuti, veti putea cumpra din magazine online cosmetice produse speciale pentru modalitatea de transport a acestora, in speta cosuri bebelusi realizate din materiale naturale, de regula din rachita.(mai mult)