Coca Cola are toxicitatea 9 din maxim 10 posibila
Coca Cola
Scorul produsului : 9

( Scorurile mici sunt caracteristice alimentelor mai bune )
Scorul produsului se bazează pe scorurile ponderate pentru nutriție, ingrediente și metodele de prelucrare .



nutritie ingrediente prelucrare
În general, nutriția conteaza cel mai mult ,ingredientele conteaza in al doilea rand si gradul de prelucrare cel mai puțin. Scorurile ponderate sunt adunate pentru a determina scorul final.
Lista de Ingrediente
Apa carbogazoasa, Sirop de porumb bogat in fructoza,Colorant caramelizat, Acid fosforic, Arome naturale,Cafeina.
ATENTIONARE: Acest produs conține un ingredient , care pot fi proiectate sau derivate din culturi modificate genetic (MG): sirop de porumb bogat în fructoză
Consumul prea mare de orice tip de zahăr poate duce la aparitia cariilor dentare. Adaosul de zahăr, cum ar fi siropul de porumb bogat in fructoza, mierea, zahăr și dextroza sunt mai ingrijoratoare decât zaharurile naturale, cum ar fi stafide, deoarece acestea pot duce la obezitate prin adăugarea de calorii fără a fi însoțite de substante nutritive importante, cum ar fi potasiu, vitamina C sau fibre. Americanii consuma in medie 22 de lingurite de zahar in adaosuri pe zi (NCI 2010; USDA și DHHS 2010). Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda nu mai mult de 6 până la 12 lingurițe de zahăr adaos pe zi pentru adulți; copii ar trebui să mănânce si mai puțin (OMS 2002; OMS 2014).
http://www.ewg.org/foodscores/products/049000050103-CocaCola