Confidențialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizați în calitate de utilizator/vizitator beneficiază de prelucrare numai în scopul oferirii în condiții optime a serviciilor oferite de Situs-Vlach (situs-vlach.ro).

Prin completarea formularului de înregistrare de pe
Situs-Vlach (situs-vlach.ro), utilizatorul declara că își dă, în mod expres și neechivoc, consimțământul ca datele sale cu caracter personal să fie stocate, prelucrate și folosite în viitor de către administratorii Situs-Vlach (situs-vlach.ro) în următoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clienții;

  • Prelucrarea comenzilor;

  • Participarea la concursuri, promoții;

  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbări în site, contul de utilizator, etc.);

  • Transmiterea de oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing privind activitatea Situs-Vlach (situs-vlach.ro) și a terților cu care Situs-Vlach (situs-vlach.ro) are relații de orice natură (inclusiv comerciale).

Compania va reține datele personale și le va folosi în scopul informării utilizatorilor privind situația contului de pe Situs-Vlach (situs-vlach.ro), privind evoluția și starea comenzilor, precum și în evaluarea produselor și serviciilor oferite.

Informațiile solicitate în cazul pl
ăților online intră sub incidența condițiilor de utilizare a serviciilor procesatorilor de plăți; Situs-Vlach (situs-vlach.ro) nu va solicita și nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastră.

Dac
ă aveți întrebări sau nelămuriri în legătură cu acești termeni de confidențialitate, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email sau numărul de telefon afișate.

  
  


  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei să fii informat prin email despre reduceri, promoții și noutăți?

  

  
  

  

Mărturiile clienților

 

Acest suc din Aronia mi se pare deosebit de puternic... Gustul, culoarea, consistenta ma duc cu gandul la ceva natural si viguros, aproape...

Daniel Dume, București

Vezi mai multe marturii