Metode de plată

Situs Vlach (situs-vlach.ro) vă pune la dispoziție următoarele metode de plată:

Plata online cu cardul bancar - PayU  


Plata se poate efectua online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Plata prin card este o metoda sigură deoarece datele cardului dumneavoastră nu vor fi stocate de către procesator, transferul lor fiind securizat și criptat.

Pentru efectuarea plății veți introduce numărul cardului, data expirării, numele deținătorului cardului și codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscripționate pe banda de pe verso, ce conține și semnătura).

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont tranzacțiile se fac în lei la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.


Plata online prin PayPal

Această opțiune vă permite efectuarea de plăți prin PayPal. Ducă aveți deja un cont PayPal, la finalizarea comenzii site-ul nostru vă va redirecționa pe www.paypal.com unde vă veți loga, veți efectua plata iar PayPal vă va redirecționa înapoi pe site-ul nostru. În felul acesta noi nu avem acces la informațiile dumneavoastră bancare de care, în schimb, se ocupă un terț specializat în procesarea tranzacțiilor comerciale, PayPal.

Ce este PayPal?

PayPal este un mijloc de plată online rapid și sigur.

Atașați-vă cardul de debit ori cardul de credit la contul PayPal și veți putea face plăți pe site-urile comercianților agreați utilizând doar contul dumneavoastră PayPal. Puteți plăti fără a avea bani în contul PayPal deoarece PayPal retrage suma direct de pe cardul atașat contului, fără niciun comision. Comisionul asociat fiecărei tranzacții este suportat de comerciant în momentul plății.

Este PayPal sigur?

Utilizând PayPal sunteți protejat de orice plată neautorizată.

Cu PayPal nu vă expuneți informațiile bancare comerciantului. Când alegeți sa plătiți cu PayPal online este necesar să vă logați utilizând userul și parola în interfața paypal.com de unde veți face și plata. După ce plata a fost realizată veți fi redirecționat către site-ul comerciantului. PayPal trimite doar informațiile referitoare la comanda precum și contravaloarea tranzacției comerciantului.

Cum îmi deschid un cont PayPal în 5 minute?

Contul PayPal este GRATUIT. Pentru a deschide un cont urmăriți acest video sau parcurgeți pașii următori:

  1. Intrați pe www.paypal.com și click Sign-up.

  2. Alegeți unul din conturile de mai jos, noi sugerăm Personal dacă vreți numai sa cumpărați și nu vindeți nimic.paypal 300x175 Cum platesc? cadou

  3. Completați informațiile personale.

  4. Alegeți de unde vreți să vă fie debitați banii când plătiți: credit card sau debit card.paypal step2 300x207 Cum platesc? cadou

  5. Fie că alegeți credit, fie debit card, introduceți informațiile și sunteți gata de plată:paypal step3 300x150 Cum platesc? cadouTransfer bancar (ordin de plată)

După
trimiterea comenzii veți primi toate informațiile necesare ce trebuie înscrise pe ordinul de plată. Livrarea comenzii se face doar după confirmarea plății. Pentru accelerarea procesului, vă rugăm să ne contactați și să ne trimiteți o copie a ordinului de plată.


Plata în sistem ramburs

Plata ramburs se efectuează integral la livrarea comenzii. În cazul livrării produselor de către curieri, plata se va face către comisionarul (curierul) care efectuează livrarea.

                                
  


  

Newsletter

 
Vrei să fii informat prin email despre reduceri, promoții și noutăți?

  


  
  

  

Mărturiile clienților

 

Acest suc din Aronia mi se pare deosebit de puternic... Gustul, culoarea, consistenta ma duc cu gandul la ceva natural si viguros, aproape...

Daniel Dume, București

Vezi mai multe marturii
 
  

  
  
  
   
 
Informații utile
Termeni si condiții
Confidențialitate
Mărturiile clienților
Feed-uri RSS
Protecția Datelor cu Caracter Personal
Politica de Cookies
 
Plată și livrare
Cum cumpăr
Coșul meu
Metode de plată
 
Asistență
Contactează-ne
Întrebari frecvente
Hartă site
ANPC
 
Cont client
Înregistrare
Recuperare parolă
Istoric comenzi
 
 
Vizitează-ne magazinul de pe Facebook Protejat de Clienți Neserioși