Sănătatea este mai importantă decât timpul probabil

SĂNĂTATEA ESTE MAI IMPORTANTĂ DECÂT TIMPUL PROBABIL

Pentru starea vremii primești coduri de alertă de la INMH! Pentru starea sănătății tale cine te alertează?

Află codul de alertă corespunzător stării tale de sănătate – dacă este roșu sau portocaliu fii gata pentru o schimbare în alimentație și în stilul de viață!

Măsoară-ți cantitatea de antioxidanți din piele! Îți oferim șansa de a afla cu ajutorul scannerului biofotonic concentrația de carotenoizi din piele, în maxim 2 minute, în cadrul "Body Mind Spirit Expo".

Programează o scanare la evenimentul „Body, Mind, Spirit Expo” la standul

Situs Vlach Health

Sala Palatului, între 27 februarie și 1 martie, orele 10:00-18:00

Programează-te aici >>

Antioxidanții, radicalii liberi și scannerul biofotonic

Antioxidanții sunt foarte des menționați în tratamentul naturist al multor boli și în lupta anti cancer și anti boli degenerative. Pentru a înțelege ce sunt antioxidanții trebuie să știm mai întâi ce sunt radicalii liberi.

Ce sunt radicalii liberi?

Radicalii liberi au o mare reactivitate și sunt generați de anumite condiții fizico-chimice sau stări patologice; prezența lor este echivalentă cu stresul oxidativ care modifică negativ lipidele, proteinele și ADN-ul celular și declanșează un număr de boli umane. Pentru funcționarea sănătoasă a organismului uman, radicalii liberi trebuie anihilați prin antioxidanți care sunt substanțele capabile să îi facă inofensivi.

Antioxidanții sunt de ajutor căci încetinesc procesul de îmbătrânire și protejează organismul de cancer, boli de inimă, diabet și poluare. Antioxidanții ajută la întărirea sistemului imunitar și la creșterea rezistenței organismului în fata infecțiilor. An de an, din ce în ce mai mulți antioxidanți se descoperă în natură, printre care excelează substanțele din fructele de pădure, struguri, roșii, muștar și broccoli, precum și cele din plante medicinale.

Cum funcționează scannerul?

Scanerul biofotonic este un instrument în care se aplică cunoștințe sofisticate de fizică, biologie, nutriție și medicină; astfel, scanerul măsoară în 30 secunde și afișează pe un ecran nivelurile tisulare de antioxidanți din piele folosind spectroscopia prin care se măsoară gradul de absorbție a fasciculelor de lumină de diverse culori (lungimi de undă). Alte metode existente pentru evaluarea stării antioxidative sunt costisitoare, consumatoare de timp, și invazive (necesită probe de sânge, urină, salivă, sau de țesut).

Vino cu familia și prietenii să aflați scorul de antioxidanți din piele printr-o scanare neinvazivă de 30 de secunde. Programează-te la linkul de mai jos și vino la standul

Situs Vlach Health

„Body, Mind, Spirit Expo”, Sala Palatului
între 27 februarie și 1 martie, 10:00-18:00

Rezervă-ți un loc >>